4 aylıkken karma aşısı sonrası öldü

Antakya’da bir kişi, 4 aylık bebeğini sabah öpüp işe gitmek için kucağına aldığında öldüğünü fark etti. Acılı baba, olduğu yere yığılıp baygınlık geçirdiğini fark eden eşi tarafından kendine getirildi.

Alınan bilgiye göre, Aksaray Mahallesi Şükrü Balcı Caddesi üzerinde oturan 4 yıllık evli konuşma engelli mobilya işçisi Zekeriya (28) ve Ayşe Demirkol (23) çiftinin 4 ay önce bir erkek çocukları dünyaya geldi. Adını Muhammed Hasan koydular. Anne ve baba bebeklerinin aşılarını hiç ihmal etmediler. Minik Muhammed Hasan’ı annesi Aksaray Mahallesindeki 10 Nolu Sağlık Ocağına götürerek karma aşısını yaptırdı. Gece birkaç kez terleyen minik Muhammed Hasan’ın üstünü annesi defalarca değiştirdi. Geceyi uykusuz geçiren anne sonra bebeğini emzirip ayağında sallayarak uyuttu. Sabah işe gitmek için kalkan baba Zekeriya Demirkol bebeğini uyandırmadan öpmek istedi. Beşiğinden çıkarıp kucağına aldığında öldüğünü fark etti. Dört aylık bebeğini son kez öpen baba, fenalık geçirdi. Bu arada eşi Ayşe Demirkol da bebeğinin öldüğünü anlayınca yürek yakan ağıtlar koptu.

Kaynak:

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.