Aşılar İşe Yaramaz

Big Pharma’nın Amerika’da ve dünyada sağlıkta seçim hakkı, aydınlatılmış rıza ve gerçek bilim talebiyle yükselen sesleri tabiri caizse “bir kaşık su” sığlığında dezenformatif propagandayla boğmaya çalışma çabalarına aynı şekilde, fakat bu defa asıl gerçeklerle verilen yanıt.

Yaftalama, alaya alma, kara çalma, yarım gerçeklikleri bırakın düpedüz yalanlarla zekanıza hakaret etmeye çalışan yeni yetme endüstri borazancılarının aşı güvenliği ve sağlıkta seçim özgürlüğü tartışmalarını Jenny McCarthy’nin küloduna ve ebeveynleri dinleyip gerçekleri araştırma cüretini gösterdi diye ibret-i alem için kariyeri infaz edilmiş, ancak bugün haklılığı düzinelerce bilimsel çalışma, halen CDC’de çalışmakta olan üst düzey bilimadamının KKK aşısı ve otizm bağıntısını kasten gizlediklerini itirafı ve Wakefield’ın 12 yıl önce yürüttüğü çalışmanın başyazarını itham edilen tüm suçlamalardan aklayan İngiliz mahkemelerinin kararı ile ispatlanmış Dr. Andrew Wakefield’a indirgemeye çalışmalarına izin vermeyin.

pictograph

 

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.