KKK otizme yolacti!

Harekete Gecin!

Bu olmamaliydi!

Yine oldu. Asidan Zarar Gorenler Tazminat Programi (VICP) KKK (MMR) asisinin yolactigi otizm nedeniyle Ryan Mojabi ve ailesiyle birmilyon dolari aşan anlasma yapti. Ryan’in ailesi Hannah Poling ve en az 85 diger aile Asidan Zarar Gorenler Tazminat Programi (VICP)’ndan asinin yolactigi otizm nedeniyle tazminat aldilar. Bize tekrar tekrar soylenmisti ama asilar otizme neden olmuyor diye, asilar hicbir zaman otizme yol acmadi diye, asilar hicbir zaman otizme yol acmayacak diye. Oysa yolacti.

Iste anlasma

Asiyla ilgili dinletide Kongre’nin pek cok uyesinin otizm burokrasinin yeterliligi ve gercekligi konusunda acikca suphede oldugunu gorduk.

Ve unutmayin Andrew Wakefield otizm ile KKK (MMR) asisi arasinda link olabilir, KKK (MMR) ve bagirsak hastaliginin (bowel disease) iliskisi olabilir, daha fazla arastirma yapilmalidir uyarisindan dolayi kaybetti (ama insanlar asilanmaya devam edilmelidir)

Kaynak: http://www.ageofautism.com/2013/01/tell-congress-that-vaccine-court-has-ruled-ca-boy-has-autism-from-mmr.html

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.