Kral öldü, yaşasın yeni kral!

“If doctors do no other good, they at least prepare their patients early for death, undermining little by little and cutting off their enjoyment of life.” – Montaigne

Amerika aşı ve tıp savaşlarının en yoğun yaşandığı yer malum.

İlaç endüstrisiyle kolkola çalışan klasik tıp, tekelini alternatif tıbbın kırmasını istemiyor. FDA swat timleriyle vitamin üreten fabrikaları basıyor, halka kendi kimyasal yolları dışında alternatif yaratacak tüm potansiyel rakiplerini kanunlarla, tacizlerle, mahkemelerle pasifize etmeye çalışıyor.

Ancak sahip oldukları tüm güç ve imkana rağmen kurdukları sistem çatırdıyor!

300 milyonun üstünde nüfusa sahip Amerika’da askere alınacak genç bulamıyorlar!

Her 50 çocuktan biri otizmli, daha fazlası kronik alerjilerle, diyabetle, öğrenme bozukluklarıyla boğuşuyor.

Genel nüfus ortalama 4-5 ayrı reçeteli ilaca mahkum, psikotropik ilaç kullanımı 4 yaşa inmiş durumda.

Tek bir otizmli çocuğun yıllık bakım masrafı milyon doların üzerinde.

Bill Gates çıkıp yaşlıların bakımını devlet üstlenmesin, fişleri çekilsin diyor!

Şikayetleri için en az 8-10 uzman doktor dolaşmak Amerikalıların normali.

Yine de çözüm bulamıyorlar hastalıklarına…

Sırf halk değil, iş kadını/adamı olmak için değil, gerçekten insan iyileştirmek için tıbbı seçmiş hekimler de bu durumdan şikayetçi. Ve şimdi Functional Medicine, yani, çoğu klasik tıp eğitimi almış ancak hastalarını iyileştiremediklerinin, hatta zarar verdiklerinin farkında ve bazı durumlarda kendi hastalıklarına klasik tıbbın yetersiz imkanlarıyla çözüm bulamamış olduklarından kendi çabalarıyla İŞE YARAYAN bir tıp modeli kurmuş hekimler fırtına estiriyor Amerika’da.

Her biri başka bir vücut sisteminde uzmanlaşmış, bir yeri yapayım derken diğer bölümü bozan hekimlerden değiller. Vücut sistemlerini bir bütün olarak görüyor, hastalığı değil, hastayı iyileştiriyorlar. Doğal yolları; beslenmeyi, vitamin desteklerini, yaşam tarzı değişikliklerini kullanarak çözümsüzdür denilen hastalıklardan kurtarıyorlar insanları. Doğu tıbbı ve Batı tıbbını birleştiriyorlar, holistik olarak değerlendiriyorlar sorunu.

Ve halk akın ediyor bu hekimlere. 2 sene sonrasına sıra alanlar bekleşiyorlar bu hekimleri görebilmek için. Tıpkı klasik naturapatlar, homeopatlar, herbalistlere olduğu gibi …

Bilgi yayılıyor, kartopu çığa dönüşmek üzere… İşin içini bilen bu hekimler itiraf ediyorlar; klasik tıp icra eden sıradan bir doktor tıptaki son gelişmelerin 17 YIL GERİSİNDEDİR diyorlar.

Aşağıda paylaştığım makalede de bir psikiyatrın acı itiraflarını görüyoruz. İnsanlar tedavilerini yürüten doktor ordusunun yanlışlarından kendilerini korumak için yanlarına tanıdık doktor alarak gidiyorlar hastaneye artık Amerika’da!!

Bu hekim açıklanmasına izin verilen(!) resmi istatistiği vermiş: Amerika’da doktor hatasına bağlı ölümler tüm ölüm nedenleri arasında yılda 440,000 ölümle 3. sırada diyor. Oysa bağımsız araştırmacılar doktor eliyle ölümlerin aslında 1. sırada olduğunu ortaya koyuyor! FDA’in resmi açıklaması Amerika’da yılda rutin olarak ilaç yan etkisine bağlı olarak ÖLDÜRÜLEN insan sayısını 100,000 olarak veriyor.

Metindeki doktor halkı uyarıyor; insanların kendilerini doktorlarından korumak(!) için yanlarında başka bir doktor götürmemeleri lazım, bu sistem işlemiyor, bozuk, siz siz olun tüketici olarak bilgi sahibi olun, araştırın, hastalığınızla ilgili bilgi edinin, önerilen tedavileri mutlaka sorgulayın diyor.

Dediğim gibi, kötü bir taklidinden başka bir şeyi olmadığımız Amerika’nın hali budur. Türkiye’nin sağlık harcamaları, altyapısı, fakültelerinde verdiği eğitim birebir Amerikan sistemidir. Orada sistem çöküyor. Küreklere asılıp geri çekmeye başlamamın zamanı geldi de geçiyor bile. Kendinizi ve çocuklarınızı bu kokuşmuş sistemin çarklarından kurtarmak için geç değil.

Tek yapmamız gereken bilgilenmek, araştırmak ve sorgulamak.

 

http://www.kevinmd.com/blog/2014/12/medical-errors-cant-trust-doctors-get-right.html

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.