Aşı ve kanser vakaları

Kemal Milar’dan

AŞILAR BÜTÜN KANSER VAKKALARININ OLUŞUMUNDA BİR NUMARALI SEBEBİDİR. .. yazıyor.

Özeti bu! Detaylı ne olduğunu araştırmak isteyen aşağıda verdiğim linkleri ve doktorların bu konuda beyan ettiği yazıları okuyabilirler. Ancak özeti şu: Aşılarla zaten kansere sebebiyet veren virüs’ler size enjekte etmek suretiyle veriliyor. 1985 senesinde meme kanserine yakalanmada önemli bir artış oldu. 1978’de 130.000 vakkaya 1987’de ise bu rakkam 180.000’e ulaştı. Hatırlayın 1955’te ÇOCUK FELCİ AŞISI olan bir kız çocuğu 1985 senesinde 40 yaşında olur. İşte Meme Kanserinin çok ciddi artış gösterdiği senelere denk geliyor.

Not: İşin çok daha korkutucu bir boyutu daha var. Anneler hamile kaldıklarında bu virüsü direk çocuklarınada geçirebiliyorlar. Vücut pH’ı ne zaman düşerse virüsler aktive olup mayalanmaya ve çoğalmaya başlıyorlar. İnsanlar bu bilgilere uyanmaya başlamazlarsa ciddi sonumuz iyi olmıyacak. Görüş getirmeden önce linkleri araştırın. Daha geçen gün bir bayan 1,5 aylık çocuğa akciğer kanseri teşhisi konulduğunu benimle paylaştı. Onkologların Kanser e yakalanma oranının çok fazlalaşacağını söylemelerinin bir sebebi var!!!. Allah insanlara akıl fikir sahibi yapıp zekalarına kuvvet versin. Biliyorum kimse enayi yerine konulduğunu kabul etmek istemiyor. Kimse araştırmıyor, aşağıda verdiğim linkleri kaç insan okur!!!. Herkesin acelesi işi gücü var bunları okumakla kimse vakit kaybetmesin. Lütfen insanlar biraz uyansınlar oksa iş çok ciddi boyutlara varıcak. Kaç ay önce bir bayan ben eczanedeyken eczacıya grip aşısı olmama rağmen grip oldum neden diye sordu, eczacıda konuyu geçiştirdi. O kadın kanser olduğunda ona hiç bir insan bunun olduğu aşıdan olduğunu söylemiyecek. BUNU PAYLAŞMAYIN, ÇOLUK ÇOCUK HERKEZ KANSERE YAKALANSIN. ANALARA ÜZÜLÜYORUM ÇOCUKLARINA KAÇ AŞI YAPTIRIP SONRA KANSERE YAKALANAN ÇOCUKLARI İÇİN AĞLIYORLAR!!!. HİÇ BİR ANA FARK ETMİYORMU ÇOCUK AŞILANDIKTAN SONRA NE HALE GELİYOR.

“SV40 Monkey Viruses cause Cancer” diye aratma yapabilirsiniz. Ancak verdiğim linkleri araştırmanız daha yerinde olucaktır.

http://www.whale.to/vaccines/cancer.html

http://www.whale.to/a/mcbean.html

http://abcnews.go.com/WNT/story?id=131184&page=1#.UZ6dbKDFtck

http://www.whale.to/vaccines/cancer.html

Burda tarihsel aşamaları anlatılmış.

http://www.whale.to/v/vid66.html

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/cause-of-cancer-monkey-virus-polio/

http://rense.com/general54/Cancer-causing_vaccinesR.htm

http://www.sparks-of-light.org/monkey-viruses.html

http://www.whale.to/vaccine/flu3.html

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.