Itiraf mi demeli!

– Dr. Hilleman’la yapilan roportaj kayitlarindan:

Merck’un asi bilimadami Dr. Maurice Hilleman asilarin icinde SV40, AIDS ve Kanser virusleri oldugunu kabul etti. Asi endustrisinin ileri gelen bilim adamlarindan Dr. Hilleman, Amerikalilara verilen asilarin losemi ve kanser virusleri tasidigini kabul etti. Ayni kayitta bu aciklamaya karsilik diger bilimadami arkadaslari buna cok gulup bu aciklamanin cok eglenceli oldugunu soylediler. Sonra bu asilarin ilk Rus atletler ustunde denenemelerini oneren bu bilim adamlari (ki Dr. Hilleman’in sozlerinin dogrulugunu biliyorlardi) boylece Rus atletler tumorle dolu olacaklardi ve bu da olimpiyatlarda Amerikanin basari kazanmasina yardim edecekti.

Yukardaki sozler bir komplo teorisi degil. Dr. Hilleman’in sozlerinin kayit altina alindigini bilmeden yaptigi konusmalardan alinti. Bilimadamlari arasindaki olagan bir konusma.

* Dr. Hilleman maymun bobreginden asi gelistirirken cok fazla yabani virusler karsilasiyor. Bunun uzerine hayvanat bahcesine gidip soruyor. Getirdigimiz yol ustunde maymunlar pek cok virus kapiyor, ne yapacagim? Bunun uzerine Bati Afrika’dan Afrika yesili maymunu getirmesini oneriyorlar. Ve oyle yapiyor. Geri plandan sesler geliyor, demek bu maymunlarla Amerika’ya AIDS’i sen tasimissin diyorlar, ve gulusuyorlar!

* Dr. Hilleman, Dr. Sabin’in gelistirdigi asiyi test ediyor ve icinde SV40 virusunu buluyor.

* Dr. Hilleman Dr Sabin’e senin asinin icindeki virusler kansere yol aciyor bunu aciklayacagim diyor ve tabii ki Sabin kiziyor. Sabin’in asisini hamsterlara ve maymunlara yapiyorlar, 3-4 hafta sonra hamsterlarda tumorler patlamaya basliyor.

Roportajin sesli kayitini burdan dinleyebilirsiniz:
http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF22CDA367BB3C2F94D2CD90EF7B

Kaynak: http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.