Pertussis – Bogmaca

Haber 28 Haziran 2010 tarihli. Bir onceki hafta bogmacadan 5 cocugun oldugunu ve bogmaca salginindan toplam 910 kisinin etkilendigini belirtiyor. Ve ozellikle Latin kokenli cocuklari asiya davet ediyorlar. Eger rakamlar bu sekilde ilerlerse bu Amerika’da son 50 yildaki EN BUYUK bogmaca salgini olacakmis.

Haberin yazari Dr. Tenpenny, Facebook’taki duvarinda annelerin bu konuyu tartistiklarini, cocuklari asilanmis ve bogmacaya yakalanmis annelerin nasil da ofkeli olduklarindan bahsediyor.

Bogmacanin ozelliklerine de degindigi haberinde, bogmacanin verdigi zararin yaninda, bu hastaligi onlemek (?!) amaciyla yapilan DBaT (DTaP) asisinin yan etkilerinin daha buyuk olduguna dikkat cekiyor. VAERS‘de incelemenizi, orada binlerce cocugun ciddi oranda zarar gordugunu veya yasamini kaybettigini goreceginiz soyluyor.

Hazirladigi DTaP components(3) dokumaninda DBat (DTaP) icerigini bilginize sunuyor. Bu belgeyi istediginiz gibi paylasabileceginizi soyleyen Dr. Tenpenny, kontrolunuzde olan cocugunuzu icten disa saglikli birsekilde buyutmenin mi, yoksa kontrolunuz disinda olan, icinde butun bu zararli maddeler olan bir asinin siringa edilmesi sansini mi almanin mi daha endise verici oldugunu soruyor bizlere.

Ve en son olarak soyle diyor:
ASILARIN YAN ETKILERI VE POTANSIYEL ZARARLARI KONUSUNDA, BOCEKTEN KORKTUGUNUZDAN DAHA COK KORKUNUZ VE TELEVIZYONUNUZU KAPATINIZ!

Kaynak: http://www.vaccinationcouncil.org/2010/06/29/pertussis-kills-five-children/

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.