KKK

Kizamik salginindan endise edip asi vurulmak mi istiyorsunuz? Washington eyaletinde 2011 icinde, su anda kadar sadece 3 kizamik vakasi bildirildi. Ölümle sonuclanan veya, soruna yolacan herhangi bir problemle de karsilasilmadi.

Gectigimiz 15 yil icinde Ingiltere’de kizamiktan 1 kisi hayatini kaybetti. Cocugun akcigerlerinde bagisiklik sistemini zayiflatan baska bir neden vardi. Oysa bu olum sebebi olarak bildirilmedi. KKK asisi olmamis bu cocugun olum sebebi asiyi olmayisina baglandi.

Ayni zaman diliminde yani 15 sene icinde 30 cocuk KKK asisini olduktan sonra bilinmeyen sekilde hayatini kaybetti. KKK asisi yanlilari bu olumleri cocuklarin zayif bagisiklik sistemine sahip olmalarina bagladi. Cunku cocuklar kizamiktan olebilirlerdi ama KKK’dan olemezlerdi.

Seyrettiginiz videoda Harriet Moore’un KKK asisindan sonra hareketleri degisiyor. Neseli tavri kayboluyor. Bir gece ailesi agladigi icin odasina girdiklerinde sarsildigini goruyorlar. Acile kaldirilan Harriet’in beyninin iltihaplandigi goruluyor. Yapilan kan testinde kizamik, kabakulak ve kizamikcik virusu bulunuyor. Tekrarlanan testte oranin yukseldigi goruluyor. Hukumetle baglantiya geciliyor. Onlar tarafindan incelenen vaka, kanda hicbir kizamik, kizamikcik, kabakulak bulunamamistir mektubuyla bildiriliyor. Aile iki ayri doktorla (biri Dr.Wakefield) baglantiya daha geciyorlar. Iki doktorda kanda yuksek oranda kizamik, kizamikcik ve kabakulak virusu tespit ediyorlar. Harriet 1996 Haziran ayinda vefat ettiginde olum sebebi karaciger yetmezligi olarak kayda geciyor.

Bu haber bir tek gazetenin arka sayfalarinda silik bir sekilde yayinlaniyor. Bir cocuk kizamiktan oldugunde yer yerinden oynarken, KKK sonucu hayatini kaybedenlerin sessizce silinip gitmelerine cevap bulamiyorum ben de!

Lutfen kaynaga tiklayip sayfanin altlarindaki 6 yan etkiye bakmadan gecmeyiniz…

Kaynak: http://therefusers.com/refusers-newsroom/889/

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.