Asilarin bizleri korumadiginin kaniti

Lutfen asagidaki linke tiklayarak grafikleri tek tek inceleyiniz. Maalesef grafikler kopyalanamadigi icin siteden bakmaniz onemli.

Tarih gostermistir ki asilar insanligi tehdid eden hastaliklari kokten yokedememistir. Bu ortak bir yanilgidir. Hastaliklarin oranlarini dusuren ve yayilmasini engelleyen sehirlerdeki temizlik kosullarinin iyilesmesidir. Asagidaki linkteki resmi kaynaklardan alinan grafikler bize gostermistir ki:

1) asilar bulasici hastaliklarin engellenmesinde sorumlu ve gerekli degildir.

2) asilar etkin degildir.

3) asilar tehlikelidir.

Asagidaki linkte grafiklerin hemen altindaki PDF formatindaki belgeyi lutfen bilgisayariniza indirip rakamlari inceleyiniz.

Grafiklerin olusuturulmasinda kullanilan butun rakamlar resmi kaynaklardan alinmistir (milli saglik subeleri,ansiklopediler, Amerika Yasamsal Istatistikler, Amerika Tarihsel Istatistikler, yayinlanmis tibbi bultenler, UNICEF raporlari vs…)

Grafiklerde goreceginiz gibi;

-(1-11) adi gecen bulasici hastaliklarin asilari tanitilmadan zaten cok ciddi bir dusus yasanmistir.

– (12-24) asilama  bulasici hastaligin gerilemesinde ise yaramadigi gibi, bazi durumlarda da salginlara neden olmustur.

– (25-35)hukumetin mecburi uyguladigi asilarla  5 yas alti cocuk olumlerinde onemli bir yukselis gozlenmektedir. Ayrica asilama SIDS (ani cocuk olumleri), diyabet ve otizmle de iliskilendirilmektedir.

NVIC’nin dedigi gibi: Sizin sagliginiz, sizin hayatiniz, sizin seciminiz. Lutfen arastirin!

Kaynak: http://genesgreenbook.com/content/proof-vaccines-didnt-save-us

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.