İstisnasız Her Aşı Beyne Zarar Verir – Dr. Moulden Anısına

Kanadalı tıp hekimi, aynı zamanda çocuk gelişimi üzerine master’ı, klinik psikoloji ve nöropsikoloji üzerine doktorası var.

2007 yılında aşıların zararları konusunda çalışmalarını daha yoğun sürdürmek ve Kuzey Amerika’da seyahat ederek edindiği bilgileri paylaşmak üzere mesleğini bırakıyor. 2013 yılında da 49 yaşında ani bir kalp kriziyle yaşamını yitiriyor. Çoğu kişi daha önceden ilaç endüstrisi ve kaba softa tıp dünyası tarafından (gerçekleri söylüyor diye!) istenmeyen adam ilan edilen, hakkında gayet kapsamlı ve sistematik şekilde türlü karalama kampanyaları yürütülen ve açıkça ölümle tehdit edilen Dr Moulden’ın ani ölümünü şüpheli buluyor hala.

İnanılmaz kapsamlı çalışmaları var Moulden’ın. 5000’nin üzerinde aşı mağduru çocuğun aşıdan önce ve aşı reaksiyonundan sonraki fotoğraflarından başta KKK aşısı olmak üzere HER aşının beyne oksijen gidişini engelleyecek şekilde tahribat yarattığını apaçık belgeliyor.

Oldukça uzun makaleler var internette Dr Moulden’ın bulgularını anlatan ancak temel olarak şunu gösteriyor Moulden:

  • Her anne baba dikkatli bir takiple aşı turları sonrası çocuklarının gözlerindeki kaymayı ve ağzın bir tarafındaki aşağı sarkık duruşu gözlemleyebilir. Bu varsa çocukta nörolojik hasar oluştuğunu anlayabilirsiniz.
  • Sadece KKK değil, istisnasız her aşı beyne ve sinir sistemine zarar verir. (Aynı şeyi biliyoruz ki beyin cerrahı Dr. Russell Blaylock da söylüyor.)
  • Aşılama sonrası nörolojik hasarın tipik göstergelerinden biri de göz kırpma anında göz kapaklarının aynı anda kapanıp açılmamasıdır. Bazı hallerde çok belli belirsiz olsa, sadece yavaşlatılmış çekimle tespit edilebilse de, aşı kaynaklı beyin hasarı oluşmuş çocukların hepsinde bu sorun vardır.

Anne-babaların aşı hasarını çabuk ve erken tespit ederek gerekli tedavi yöntemlerine başvurabilmeleri için çocuklarında bu belirtilerin ortaya çıkıp çıkmadığına bakmalılar diyor.

Sistemin hertürlü baskı ve tehdidine rağmen ilkelerinden ödün vermeden doğruları söylemeye devam eden, inancını yitirdiği tıbbı bu uğurda terkederek diğer pekçok kaderdaşı hekim gibi toplumu uyarmaya kendini adayan bu saygıdeğer hekimi saygıyla anıyor ve eklemeden de edemiyorum:

Dr. Moulden’ın 4 bölümlük yazı serisinin ilkini bir görün istiyorum. Özetle, olunan her doz aşının beyin ve vücudun diğer organlarında nasıl minik inmelere yol açtığının mekanizmasını anlatıyor. Bu minik hasarlar ise daha sonra önceden tahmin edilemeyen pekçok sağlık sorununa yol açıyor. Son 15-20 yılda tıp literatürüne kaç “yeni” hastalık, sendrom katıldı hekimlerimiz belki düşünmek ister.

İngilizce bilmiyorsanız dahi resimler, videolar çok şey anlatıyor, lütfen inceleyin.

Benim her defasında şaştığım nokta ise, bir tarafta aşılar zararlıdır diyen hekimlerin muazzam derinlikteki araştırmaları, diğer yanda örneğine hergün rastladığımız, daha aşı prospektüsü okumamış hekim ve sağlıkçıların ‘biz her şeyi biliriz, aşılar hayat kurtarır, bunu bilmeyen cahildir’ tutumlarındaki yüzeysellik, acizlik, kendine güvensizlik . . .

Ve bizler çocuklarımızı bu ikinci tür hekimlere emanet ediyoruz??

 

https://www.youtube.com/watch?v=RZXM-TKvLN8


 

https://www.youtube.com/watch?v=C6Pb2gqbkyk

 

Submit a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.